Τμήματα

  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

Οι εγγραφές στη Σχολή μας ξεκινούν τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και τα μαθήματα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Θα μας βρείτε στη Σχολή τα απογεύματα 6μμ - 9μμ για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προγράμματα.

icon1

Προσχολική Ηλικία

Τα τμήματα προσχολικής ηλικίας που λειτουργούν στη Σχολή μας, δίνουν τη δυνατότητα στις μικρές μας μαθήτριες να διαμορφώσουν την πορεία και εξέλιξή τους, με βάση πάντα την πρόοδο στην τέχνη του χορού. Σε αυτή την ηλικία μπαίνουν οι βάσεις, γι’ αυτό και η Σχολή μας αποδίδει μεγάλη σημασία στο σωστό ξεκίνημα, με κατάλληλα προσαρμοσμένα μαθήματα Ρυθμικής και Μουσικο-Κινητικής Αγωγής.

icon2

Σχολική Ηλικία

Στη Σχολή μας λειτουργούν τμήματα δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Σε αυτές τις τάξεις οι μαθήτριές μας, εφόσον έχουν αποκτήσει τις σωστές βάσεις, έρχονται σε επαφή με την τεχνική του Κλασικού Μπαλέτου, μέσω της οποίας εξελίσσεται η κίνησή τους και μαθαίνουν να ασκούνται με το σωστό τρόπο, σωματικά και πνευματικά. Παράλληλα μπορούν να συμμετέχουν και σε άλλα μαθήματα που προσφέρει η Σχολή, όπως Jazz, Μοντέρνος Χορός, Σύγχρονος Χορός, Hip Hop και άλλα.

icon3

Ενήλικες

Επιπλέον, λειτουργούν τμήματα ενηλίκων, αρχαρίων, ημιπροχωρημένων και προχωρημένων. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν όποιο ή όποια είδη χορού τους προσφέρει η Σχολή και μέσα από αυτή την ποικιλία κινήσεων να αναπτύξουν το δικό τους προσωπικό στυλ με μέσα πάντα την προσπάθεια, τη μελέτη και την αυτοπειθαρχία, παράγοντες δημιουργίας και προόδου.

icon4

Ειδικά Τμήματα

Ακόμη, υφίστανται τμήματα Μοντέρνου Χορού-Jazz, στα οποία συμμετέχουν και μητέρες των μαθητριών μας, οι οποίες μας ενθαρρύνουν να σκεφτόμαστε τρόπους και να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες για τη δημιουργία ειδικών τμημάτων, που θα μπορούσαν να απορροφήσουν μεγαλύτερες ηλικίες, προσφέροντάς τους με αυτόν τον τρόπο κάποιες στιγμές γύμνασης, ευεξίας, χαράς, δημιουργικότητας, ακόμα και χαλάρωσης. Άλλωστε όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευχάριστη και ωφέλιμη πλευρά της ζωής, που προσφέρει ο χορός.

Copyright 2016 - Antigoni Voutou Dance School - Kallithea, Athens - All rights reserved
Πολιτική Απορρήτου    Πολιτική Cookies