2 Ιανουαρίου 2019 Χωρίς σχόλια sxoliAVadmin@ Χωρίς κατηγορία

Αγαπητοί μας γονείς, μαθητές και μαθήτριες,

Όπως πολλοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, από τις 25 Μαΐου 2018 έχει τεθεί σε εφαρμογή ο Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR 2016 / 679) στις διατάξεις του οποίου προβλέπονται, μεταξύ άλλων, οι διαδικασίες διαχείρισης, επεξεργασίας και φύλαξης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η Σχολή μας τηρεί προσωπικά δεδομένα για τις εγγραφές στο μαθητολόγιο και τα βιβλία της, για την επικοινωνία, καθώς και φωτογραφικό υλικό από μαθήματα και παραστάσεις για αναρτήσεις σε ιστότοπους (websites) που η ίδια η Σχολή διαχειρίζεται. Επιπλέον, η επίσημη ιστοσελίδα μας τηρεί τα απαραίτητα Cookies, για την καλύτερη εμπειρία κατά την ηλεκτρονική πλοήγησή σας.

Εντός των επόμενων ημερών θα σας ζητηθεί από τη Γραμματεία της Σχολής να υπογράψετε τα σχετικά έντυπα συναίνεσης για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, όπως επιβάλλεται από το νέο νομικό πλαίσιο.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ζητήσετε την αφαίρεση προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν είτε μέσω email είτε με έγγραφη δήλωση προς τη Γραμματεία της Σχολής μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια της Σχολής

Αντιγόνη Βούτου