17 Οκτωβρίου 2016 Χωρίς σχόλια sxoliAVadmin@ Χωρίς κατηγορία

Η Σχολή μας υπηρετώντας την καλλιτεχνική παιδεία, ακολουθώντας τις νέες χορευτικές τάσεις και προτάσεις & στοχεύοντας πάντα στη συνεχή πρόοδο και εξέλιξη της τέχνης του χορού, ανανεώνει το πρόγραμμά της και οργανώνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, ένα μονοήμερο σεμινάριο Fanga με την Ακριβή Κόλλια! Ένα δίωρο σεμινάριο αφιερωμένο σε όλους όσους αγαπούν το χορό, παρασύρονται από το ρυθμό & θέλουν να ζήσουν μια αξέχαστη χορευτική & γυμναστική εμπειρία!
Στο σεμινάριο θα υπάρχει συνοδεία κρουστών οργάνων.

Σας περιμένουμε όλους! Κάντε την κράτησή σας μέχρι την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου!
Σχολή Χορού Αντιγόνης Βούτου
Γρυπάρη 58, Καλλιθέα, 1ος όροφος
Τ.: 210 9585024 (Ώρες 18:00-21:00)
Ε.: antigoniv@yahoo.gr

Κόστος σεμιναρίου: 8 ευρώ
Σημ.: Παρακαλούμε φέρτε μαζί σας άνετα ρούχα & παπούτσια με καθαρή σόλα.
—-

Fanga = Αρχέγονη ενέργεια. Σημερινή έκφραση.
Λέξη Αφρικάνικης προέλευσης. Σημαίνει: Πηγή Ενέργειας.
Η δύναμη της άσκησης συναντά την καθαρότητα της χορευτικής έκφρασης και μαζί δημιουργούν το Fanga, τον πιο εκρηκτικό συνδυασμό σωματικής, ψυχικής & νοητικής ευεξίας!
Το Fanga – το οποίο εμπνεύστηκε & δημιούργησε η γυμνάστρια Ακριβή Κόλλια (Akrivi Fanga) – είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος άσκησης για κάθε σώμα & κάθε ηλικία! Συνδυάζει την θετική ενέργεια & την ιδιαίτερη καλλιτεχνική έκφραση μέσα από κινήσεις κλασικού & αφρικάνικου χορού και μουσική που συνοδεύεται από αφρικανικά κρουστά!
Στο Fanga, όλες οι μυϊκές ομάδες γυμνάζονται διαδοχικά, μέσω της δημιουργικής έκφρασης που προσφέρει ο χορός. Ένας χορός που συνδυάζει την άσκηση της αεροβικής με βήματα παραδοσιακών αφρικάνικων χορών.
Το αποτέλεσμα; Νιώθεις απελευθερωμένος, δυνατός, γεμάτος ενέργεια και φυσικά… γυμνασμένος!
Άκου το σώμα σου! Ζήσε την εμπειρία!

fanga